24 Ağustos 2013 Cumartesi

Prefabrik Evler Ne Kadar Dayaniklidir

prefabrik ev modelleri
Modern prefabrik evleri uzun bir süre var, ama onlar ancak son zamanlarda genel kamuoyu tarafından fark almak için başladı. Şimdi, mimarlar ve tat vericiler dikkatleri çekti ve sektörün bir itme biraz verdik. Bazı önemli farklılıklar olsa da, modüler evler site inşa evlerinden çok farklı değildir. Kendi ev inşa düşünüyorsanız, size modüler seçenekleri düşünmelisiniz. Please Daha fazla bilgi için tıklayınız adından da anlaşılacağı ne rağmen, modüler bir ev siz istediğiniz herhangi bir şekilde bakabilirsiniz..

Site inşa edilmiş evlerin arasında var modüler evler arasında çok varyasyon olduğu kadar olabilir. İnsanlar klasik tarzı taklit veya etrafında başka ev gibi yollarla inşa modüler evleri var. Eğer boyutu da dahil olmak üzere ev yapımı, özelliklerini üzerinde istediğiniz kadar kadar kontrole sahip olacak, oda sayısını, odalar, çatı perde veya pencere tipi türünü sadece birkaç isim, yüklü. Bu zemin tipi, tezgah malzeme ve kabin malzemesi de dahil olmak üzere hem iç, özelleştirebilirsiniz.


Modüler evleri sadece site inşa evleri gibi, temeller üzerine inşa edilmiş ve taşınamaz kalıcı yapılar vardır bir kez yerinde monte oldum. Bu nedenle, aynı zamanda bir bodrum olan bir modüler ev inşa edebilirsiniz. Modüler evler yenilenmiş olması veya gelecekte değişiklik yapmak istiyorsanız site inşa edilmiş evlerin gibi eklenebilir. Bu gibi yapısal bir site yapılmış ev gibi ses olduğu gibi modüler ev sağlamlık ve güvenlik konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Sen can erişmek resmi sitesi

Modüler prefabrik evleri hala izin gereken ve kod gereksinimlerini yapı karşılamak.. Bu site inşa edilmiş evlerin için olduğu gibi New York eyaletinin bina kodları, modüler ev yapımı düzenler. Ayrıca ilçe veya şehir için özel kurallar olabilir, bu nedenle de bu kontrol edin. Ayrıca, elektrik, sıhhi tesisat, ısıtma ve soğutma gibi müfettişleri, aynı tip tarafından kontrol ev olması gerekir.

Bir site inşa ev inşa maliyetleri ve modüler bir ev karşılaştırılabilir, modüler ev muhtemelen para tasarrufu ile. Her iki durumda da, en büyük gider genellikle toprak grafiğidir. Tasarruf en büyük alanı için bir site yapılmış ev karşı modüler bir ev inşa etmek için gereken zaman maliyetleri bina bulunabilir. Modüler evler büyük depolarda, kapalı inşa edilir. Işık ve hava bir sorun olmayacaktır çünkü kapalı Bina yüklenici ne olursa olsun yıl zaman sürekli bir, düzenli olarak saklamanızı sağlar. Hiçbir gecikme olduğundan, inşaat haftalar değil, aylar yapılabilir. Lütfen modüler ev finansmanı ve sigortalanması bir site yapılmış ev için olduğu gibi aynı mal olacak. Please kontrol Bu resmi sitesi.

0 yorum:

Yorum Gönder