27 Ağustos 2013 Salı

Lüks Prefabrik Evler

Doğru proje yönetimleri ve mevcut kaynaklardan daha etkin bir şekilde yararlanabilen organizasyonlarla müşteri memnuniyrtii, Maliyet ve ürün kontrolü ile, kalite ve verimlilikte en üst düzeye ulaşıp , projenin her aşamasında öncellikle kaliteyi gözeterek müşteri memnuniyetini sağlamaktır.

Modern prefabrik yapılar bütün yapısal ve mimari dizaynları ile mühendislik hesapları bilgisayar aracılığı ile teknik personelimiz tarafından hazırlanan ve çözümlenen üretimlerimize istendiği zaman alt yapısı da dahil olmak üzere ısıtmalı ve çevre düzenlemeli anahtar teslimi hizmetler vermektedir.

26 Ağustos 2013 Pazartesi

Prefabrik Evlerde Yaşam

Son yıllarda ülkemizde de oldukça çok rağbet gören imar tiplerinden olan prefabrik evler; bir yaşam kültürü haline geldi diyebiliriz. Sık sık ev değiştirmek durumunda olan insanların ya da deprem bölgesinde yaşayan insanların başta olmak üzere; ev maliyetini daha uygun seviyelerde tutmak isteyen bireylerin tercih edeceği prefabrik evlerde yaşam oldukça uygun diyebiliriz…

Prefabrik yapıların sağlam olmasından ötürü ve yüksekliğinin fazla olmayışı deprem açısından güven verdiği gibi; daha modern bir yapı da sergiler.. Prefabrik evlerin yapımında sıkça kullanılan konteyner yapıları da çevreye zarar vermeyen cinsten olduğu ve taşınabilir olduğu için Prefabrik firmaları tarafından oldukça sık tercih edilen materyallerden birisi

Modern Prefabrik Evler

Doğru proje yönetimleri ve mevcut kaynaklardan daha etkin bir şekilde yararlanabilen organizasyonlarla müşteri memnuniyrtii, Maliyet ve ürün kontrolü ile, kalite ve verimlilikte en üst düzeye ulaşıp , projenin her aşamasında öncellikle kaliteyi gözeterek müşteri memnuniyetini sağlamaktır.

Bütün yapısal ve mimari dizaynları ile mühendislik hesapları bilgisayar aracılığı ile teknik personelimiz tarafından hazırlanan ve çözümlenen üretimlerimize istendiği zaman alt yapısı da dahil olmak üzere ısıtmalı ve çevre düzenlemeli anahtar teslimi hizmetler vermektedir.

Hafif Çelik prefabrik yapı sistemleri villalar (Amerikan evleri) , Ofis Konteynerleri, Güvenlik Kabinleri

Prefabrik Lüks Yapilar

Şirketimiz; mutlak kalite anlayışı ve koşulsuz müşteri memnuniyeti prensibiyle birlikte nitelikli ürünleri en iyi fiyat avantajlarıyla birleştirerek sektöründe haklı liderliğini devam ettirmeyi ve kaliteden vazgeçmeyen kaliteli müşteri portföyünü arttırmayı hedeflemektedir.

Firmamız Prefabrik sektöründe; prefabrik ev, prefabrik villa, prefabrik şantiye yemekhanesi, prefabrik şantiye yatakhanesi, prefabrik ofis, Prefabrik bağ evi ve Her tip ve ebatta Konteynır yapıların imalat ve montajını yapmaktadır.

Misyonumuz sektörel ihtiyaçları en yeni teknolojilerle en iyi ara mamulleri kullanarak en uygun şartlarda üreterek müşterilerimize sunmaktır. Müşteri odaklılık en önemli prensibimizdir.

Hafif Çelik Prefabrik Villa

Hafif çelik prefabrik villar ile daha güvenli bir yaşam sizleri bekliyor.

  • Çelik yapılar hızı ve depreme dayanıklığı nedeniyle günümüzde rağbet gören bir yapı sistemidir.
  • Montajı hızlıdır. Çok kısa sürede inşaat tamamlanır.
  • Alıcıya, sabit fiyat garantisi sağlar.
  • İşçiliğin büyük bölümü fabrikada yapıldığından hata payı minimum düzeydedir.
  • Depreme dayanıklıdır. Çelik konstrüksiyon villalar hafiflikleri sayesinde betonarme yapılara göre çok daha az miktarda deprem yüküne maruz kalırlar.
  • Çelik; yapıya etkiyen deprem yüklerini büyük ölçüde absorbe ederek oluşabilecek hasarları minimuma indirmekte, esnek davranışıyla deprem etkilerini azaltmaktadır.
  • Konstrüksiyon, galvaniz kaplı olduğundan paslanmaz.

Prefabrik Ev Model ve Resimleri

prefabrik ev resimleri
Prefabrik kelimesinin asıl kaynağı ingilizceden gelmektedir ama bir çok prefabrik ekibi bundan habersizdir. Prefabrik önceden fabrikalarda hazırlanan parçaların prefabriği oluşturacağı yere kadar parçalanmış halde getirerek geldiği yerde parçaların birleşmesiye oluşan yapılardır.

Sizlere prefabrik ev resimleri olarak güzel bir sunum paslıyoruz. Modern prefabrik ev resimleri, modern prefabrik villa resimleri ile sizlerde seçim yapmakta fazlası ile zorlanacaksınız.

En güzen birbirinden muhteşem prefabrik ev resimleri sadece burada sizler için

Modüler Prefabrik Ev Planlari

prefabrik modern evler
Prefabrik imalatı uzun zahmetli ve işçilik isteyen bir iştir yalnızca profesyonel ekipler dahilince en iyi prefabrik yapıya sahip olabilirsiniz.Bir çok kalıp malzemesinin yerine tek kalıpla bir çok ürün elde edilebilmesi prefabrik yapıyı ekonomik bir hale getirmektedir.

Pratik olduğu için prefabrik yapılar kısa sürede kurulabilir böylece zamandan tasarruf etmiş olursunuz.

Lüks prefabrik evler, prefabrik villa, prefabrik yapılar ile sizlere en güzelli uygun fiyatlar ile sunmak adına sizler için hizmet etmekteyiz. Sizlerde trendi modern prefabrik evler

25 Ağustos 2013 Pazar

Prefabrik Evler ve Yapimi

prefabrik ev montajı
Modern hayatın bir çok alanında bina yapı modeli olarak kullanılan Prefabrik evlerin bir diğer kullanım alanı ise cok amaçlı kullanımdır. Günümüzde modern üretim sistemiyle imal edilen prefabrik ev iyi izoleli güvenli yapısı, kısa sürede üretimi, dört mevsim kullanım imkanı sunması, uzun ömürlü yapısının yanı sıra ev fiyatları açısından çok ekonomik oluşu nedeniyle yoğun olarak tercih edilmektedir.

Modern olarak üretilen prefabrik evler kapısından penceresine, elektirik tesisatından su tesisatına, yer kaplamalarından wc – banyosuna kadar kullanıma hazır olarak üretim yapılmaktadır. Kısa sürede üretim yapılarak dört mevsim iklim şartlarına uygun özellikte teslim edilen ev üretim ve montaj hatalarına karşı satış sonrası hizmet güvencemiz

Modern Prefabrik Ev Fiyatlari

prefabrik ev fiyatları
Prefabrik evler 4 mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Anahtar teslim olarak yaptığımız prefabrik binalarda şunlar dahildir.

Prefabrik binanın montaj işlerinin yapılması, her türlü prefabrik bina malzemeleri (Duvar panelleri, Birleşim elemanları, Tavan kaplaması, Tavan izolasyonu ve Çatı kaplama malzemesi), Dış ve İç kapıları, pencereleri, vasistasları ve camlarının takılması, iç ve dış cephe boyası,  bina içerinde elektrik ve su tesisatının döşenip lamba, priz, vitrifiye elemanlarının ve armatürlerinin takılması

Modern Çelik Ev Resimleri

modern çelik ev
Ülkemizin bütün büyük kentleri 1. ve 2. derecede deprem riski taşıyan bölgelerde konumlanmıştır. Buna rağmen çelik yapı sistemlerinin kullanımı oldukça azdır.

Çeliğin diğer yapı malzemelerine göre çok üstün mekanik özellikleri, strüktürel yetenekleri ve yapım sırasında sağladığı standartlaşma ve uygulama kolaylıkları nedeniyle ülkemizde hızla yaygınlaşması kaçınılmazdır.

Prefabrik çelik ev modelleri ve fiyatları ile sizlere güzel bir sunum sitemiz aracılığı ile sizlere paslamaktayız.

Günümüz koşullarına uygun prefabrik ev modelleri sizlerin bundan böyle cebinizi fazlası ile yapmakyacak. Her koşullarda sizlere uygun fiyatlar ile modern prefabrik evleri burada güzel bir sunum olarak hazırladık.

Prefabrik Ev Nedir ve Maliyeti

prefabrik ev modelleri
Prefabrik veya lüks çelik villa yaptırmak için imarlı arsaya sahip olmak gerekiyor. İmarlı arsaların yanı sıra köylerde imarlı tarlalara da villa yaptırmak mümkün oluyor. Kadastral yola cepheli tarlalarda yüzde 5 imar hakkı var. Ancak tarlalara maksimum 250 metrekare villa yaptırılabiliyor.

İstanbul’un yeni gelişen ilçelerinde villa kentlerin sayısı hızlaartarken, şehir merkezine yakın konut bölgeleri ile köylerde müstakil ev hayallerini gerçeğe dönüştürenlerin sayısı hızla artıyor. Müstakil ev talebindeki artış, özellikle büyük Marmara depreminden sonra kurulan prefabrik konut firmalarının sayışım artırdı. Sektörde köklü firmaların sayısı da azımsanmayacak kadar çok.

24 Ağustos 2013 Cumartesi

Modern Prefabrik Evler ve Özellikleri

prefabrik modern evler
Yıllar boyunca, modüler prefabrik evlerin tasarımları basit römork seçenekler çeşitli evlerine değişti. Bireysel gayrimenkul alıcılar bu modellerin herhangi birini seçebilirsiniz ve boş bir sürü yapacağız zaman da inşaat şirketleri genellikle üç ya da dört seçin. Her biri yerine sadece temel modele göre dahil edilebilir çeşitli yükseltmeleri vardır. Bu aileniz ya da sadece kiraya sizin için için bir ev olma seçimine bağlı olarak, yükseltmeleri her durum için en cazip olacağını karar vermek isteyebilirsiniz. Eğer ev için pahalı yükseltmeleri eklediğinizde, bir kiracı seçimi konusunda daha dikkatli olmak zorunda. hakkında daha fazla bilgi için modüler evler , bağlantıyı takip ediniz.

Onlar hemen hemen her miktarına sığabilecek gibi çok boyutu bu prefabrik evler ile ne kadar büyük fark etmez. dönüm. Tüm modüler ev kat planları kare görüntüleri belirli bir miktar var ve bu tasarımlar ve şekiller çeşitli şekilde düzenlenir. Bu akılda hem de mülkiyet geliştirme maliyeti tutmak önemlidir, size yaşam alanı ve yükseltmeleri karar konum zaman olmasını istiyorum. Yerde sade bir sistem olduğu için, birlikte bu evleri koymak için çok uzun sürmüyor.

Prefabrik Evler Ne Kadar Dayaniklidir

prefabrik ev modelleri
Modern prefabrik evleri uzun bir süre var, ama onlar ancak son zamanlarda genel kamuoyu tarafından fark almak için başladı. Şimdi, mimarlar ve tat vericiler dikkatleri çekti ve sektörün bir itme biraz verdik. Bazı önemli farklılıklar olsa da, modüler evler site inşa evlerinden çok farklı değildir. Kendi ev inşa düşünüyorsanız, size modüler seçenekleri düşünmelisiniz. Please Daha fazla bilgi için tıklayınız adından da anlaşılacağı ne rağmen, modüler bir ev siz istediğiniz herhangi bir şekilde bakabilirsiniz..

Site inşa edilmiş evlerin arasında var modüler evler arasında çok varyasyon olduğu kadar olabilir. İnsanlar klasik tarzı taklit veya etrafında başka ev gibi yollarla inşa modüler evleri var. Eğer boyutu da dahil olmak üzere ev yapımı, özelliklerini üzerinde istediğiniz kadar kadar kontrole sahip olacak, oda sayısını, odalar, çatı perde veya pencere tipi türünü sadece birkaç isim, yüklü. Bu zemin tipi, tezgah malzeme ve kabin malzemesi de dahil olmak üzere hem iç, özelleştirebilirsiniz.

Prefabrik Ev Seçmek için Büyük Nedenler

modern prefabrik ev
Muhtemelen insanlar yaşamak için bir ev ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. İnsanlar genelde daire, ev, ya da kulübe kendi arayacak. Bir ev bir çatı bir şey arama ve koruma için en az dört duvar zaman gerçekten olması gerekenler. Eğer durum bu tür yok olduğunda, çok daha az bütün hissedeceksiniz. öğrenin Daha fazla bilgi modüler evler hakkında

Türkiye'de yaşayan biri iseniz, sadece dünyadaki herkes gibi bir ev ihtiyacı gibidir.. İstanbul ile ilgili ilginç bir şey ise, insanların genellikle başka bir yerde ne bulacağını oldukça farklıdır ev bir tarzda yaşayacak olmasıdır. Bir sık ​​verilen örnek İstanbul'da oldukça benzersiz bir mimari tarzı modüler bir ev vardır. Eğer büyük şehirlerde daha kompakt boşluk ile ilgileniyor özellikle Ancak,, New York genel düzeni için mükemmel uyum sağlar. Eğer modern modüler prefabrik evleri ile alırsınız ne daha iyi bir fikir edinmek için merak ediyorsanız, aşağıdaki bilgileri göz önünde bulundurun. Sen can ek bilgi almak

Neden Modüler Prefabrik Ev Seçimi

modüler prefabrik ev
Daha fazla insan modüler evlerine dönüyor. Yakında, modüler evler dışında diğer yapı türleri satmak için tahmin edilmektedir. Bu modüler seçme tüm diğer yararları ek olarak çevre için daha iyi olduğu için birçok kişi modüler evler tercih ediyor. Çevresel kaygılar milletimizin bilinç ön plandadır. Modüler evleri ile gitmek çevreye duyarlı insanların bir parçası yapabileceği bir yoludur. . Bizim için avantaj zaten herhangi bir bilgi veya fikir varsa, çünkü modüler ev seçmek için hakkında daha fazla bilgi

Modüler evleri fabrika yapılır Biz gerçekten zorunda. Tabii ki tüm ev bir fabrika oluşturulan ancak bölümleri dahil değildir. Modüler evler inşa edildiği yolu, verimli çok daha fazla enerji, daha az atık neden ve daha geri dönüşümlü malzemeler üretmek anlamına gelir. Aşağıda modüler evler düşünen insanlar için bir seçimdir nasıl birkaç örnek bulacaksınız yeşil.

Modüler Prefabrik Evleri Uygun Yapan Ney

prefabrik ev
Modüler prefabrik evler şimdi onları outselling çünkü Geleneksel evler bu gün bir arka koltuk almış. Amerika Birleşik Devletleri'nin kuzey doğu bölgesinde yer alan evlerin onda biri modüler, prefabrik evler vardır. Özellikle New York ve North Carolina, gibi modüler evler gibi uygun fiyatlı konut için yüksek bir talep gösteriyor. hakkında daha fazla bilgi için bağlantıyı takip edin . Prefabrik evler sıhhi ve iklim kontrollü bir üretim tesisi Öncesi monte, modüler evler bölümleri bir dizi oluşur, veya modüller, burada "modüler evler" adını alır ve oradan zaten yapılmış olduğunu bir temel üzerinde tam montaj için bir şantiye teslim edilir. Hava ya da prefabrik ev malzemeleri vandalizm ile ilgili hasar evleri temiz ve iklim kontrollü hem de bir iç ortamda üretilen bu yana hiçbir riskleri vardır.

Modüler ev malzemeleri indirimli olarak satın alınan onlar teknoloji ve bilgisayar tarafından kontrol araçları nedeniyle toplu ve, satın alınan bu yana, ev modül derleme sürecinde malzeme atık düşük bir miktardır. Ama bu maliyet-dostu üretim yöntemi alıcılara çok uygun modüler evler yapmak için tek bir nedeni olduğunu.